Om oss

Engagemang och kundservice

På vårt företag sätter vi alltid kunden i fokus och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga kundservicen. Vårt engagemang för att göra våra kunder nöjda är vad som driver oss att ständigt förbättra våra tjänster.

Vi förstår att varje kund har unika behov och krav när det gäller rengöring och tvätt av sina mattor, möbler och andra textilier. Därför erbjuder vi anpassade lösningar som är skräddarsydda för varje kunds behov och budget.

Kontakta oss idag för att uppleva vår engagemang och kundservice själv och låt oss hjälpa dig att hålla dina mattor och möbler i toppskick.

Kvalitet och professionalism

Vi på vårt företag är dedikerade till att leverera kvalitet och professionalism i allt vi gör. När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi bara använder beprövade och skonsamma rengöringsmedel och utrustning. Vi har också en sträng kvalitetskontroll för att säkerställa att varje uppdrag utförs till perfektion.

Vår personal är välutbildad och erfaren och vårt team arbetar alltid med stort engagemang och omsorg för att leverera förstklassiga tjänster som överträffar våra kunders förväntningar. Vi strävar efter att skapa en långsiktig relation med våra kunder och att bygga upp ett förtroende som grundas på kvalitet, pålitlighet och engagemang. 

Miljöansvar

Traditionell mattrengöring kan innebära användning av kemikalier och stora mängder vatten  vilket ofta har en negativ effekter på miljön. Därför har vi valt att satsa på miljövänliga rengöringsprodukter och metoder som är skonsamma mot både dina mattor, möbler och vår planet. Vi använder i så stor mån som möjligt återvinningsbara material och försöker minska vår generella avfall. 

Vi tror på att ha en positiv inverkan på miljön och uppmanar våra kunder att göra sin del genom att använda miljövänliga produkter och metoder i sina dagliga rutiner. Vi är fast beslutna att fortsätta att utföra vår tjänst på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

Stockholm skärgård

Beställ effektiv och skonsam rengöring av din inredning!