Möbeltvätt Stockholm

Möbeltvätt Stockholm – effektiv rengöring

Vårt företag tillhandahåller professionell möbeltvätt i Stockholm. Vi använder en kombination av specialiserade rengöringsmedel och högkvalitativa maskiner för att ge dina möbler den mest effektiva rengöringen möjligt.

Vi kan rengöra alla typer av möbler såsom soffor, stolar, madrasser och dynor. Om du önskar kan vi ge råd om hur du kan ta hand om dina möbler mellan tvättarna för att se till att de fortsätter att se nya ut.

Kontakta oss idag för att boka en professionell möbeltvätt i Stockholm och låt oss göra dina möbler rena och fräscha igen!


Dina möbler blir som nya

När vi kommer till ditt hem eller arbete för möbeltvätt utför vi först en noggrann inspektion av möblerna för att bestämma den mest lämpliga rengöringsmetoder. Vi använder sedan en kombination av ånga, högtryck och skonsamma rengöringsmedel för att säkert och effektivt ta bort smuts och fläckar från dina möbler.

De rengöringsmedel vi använder är skonsamma så du behöver inte oroa dig för att starka kemikalier skall påverka din familj eller husdjur. Våra verktyg och metoder kan användas på alla typer av möbeltyger och vi ser till att dina möbler inte skadas eller missfärgas under rengöringsprocessen. Efter rengöringen blir din möbler som nya.

Vi tvättar dina möbler med ångtvätt

Ångtvätt är en av de mest effektiva och miljövänliga metoderna för rengöring av möbler och ger en djuprengöring utan användning av kemikalier. Ångtvättprocessen fungerar genom att varm ånga sprutas på möbeltyget vilket löser upp och tar bort smuts och fläckar. 

Eftersom ångan har hög temperatur så dödar den bakterier och andra skadliga mikroorganismer som kan orsaka sjukdomar och lukt. Vi använder högkvalitativa ångtvättmaskiner för att säkerställa att dina möbler tvättas effektivt och att de inte skadas eller missfärgas under processen. Ångtvätt är också skonsamt nog för att användas på alla typer av möbler.

Möbeltvätt Stockholm - soffa

Möbeltvätt Soffa – låt oss ta hand om din inredning

Vi förstår hur viktig din inredning är för dig och vi är dedikerade till att ge dina möbler den bästa möjliga rengöringen och vårda dem på ett sätt som förlänger deras livslängd. Oavsett om det handlar om en säng, soffa, fåtöljer, dynor, gardiner eller mattor har vi en rengöringsmetod som passar och fungerar.

Att spilla något på sin soffa är lätt hänt. Många oroar sig mycket över sina fina möbler när de har gäster över. Dock oroar man sig i onödan. De flesta fläckar går att få bukt med. Om ni en tråkig fläck på en möbel så kan vi hjälpa er avlägsna den för att sedan fräscha upp hela pjäsen. När vi ändå är i ert hem tar vi gärna en titt på andra möbler som ni vill ha rengjort. Kanske finns det ohygieniska fläckar i sängen från blod eller urin? Låt oss hjälpa er få ett fint och rent hem!

Hör av dig till oss får att beställa rengöring av dina möbler!

Beställ rengöring av dina möbler!